Stadsboerderij Almere

Faciliteiten
Openingstijden
Elke zaterdagochtend van 9:30 - 13:00 uur is er Boerenmarkt.

(De openingstijden kunnen afwijken, zie de eigen website voor de actuele openingstijden)
Prijzen
ParkerenGratis
Geschikte leeftijden
0 - 4 jaar
4 - 8 jaar
8 - 12 jaar
12+ jaar
Contact
Kemphaanpad 14
1358 AC
Almere
Flevoland
Nederland
Play Video

Het erf van de boerderij ligt op stadslandgoed De Kemphaan. Daar zijn bezoekers welkom om een kijkje te nemen in de stal, een praatje te maken met de boer, of het vlees van de eigen koeien te kopen. Elke zaterdagochtend, van 9.30 tot 13.00 uur is er Boerenmarkt op het erf, met biologische producten van de boerderij en van andere ondernemers.

Bij mooi weer kunt u na het boodschappen doen huisgemaakte appeltaart eten bij het Marktcafé van Roos. ’s Zomers op het terras, ’s winters bij de haard in de tuinkamer.

Elke laatste zondag van de maand zijn er om 14.00 uur koeienpraatjes in de stal. (Hulp)boeren vertellen over de koeien en het bedrijf. Iedereen is daarbij van harte welkom.

Al een beetje kunnen genieten van al het mooie landschap om je heen en heb je er nog niet genoeg van gekregen? Bij De Kempen is er nog veel meer te beleven!

Kinderactiviteiten

Speciaal voor de kinderen: Houd je van avontuur en ben je niet bang om vies te worden?

Eten en drinken
Overnachten

Direct naast het stadslandgoed ligt natuurkampeerterrein de Kemphaan. De camping is open van april tot en oktober voor tenten, caravans en campers. Honden zijn daar toegestaan.

Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste met een beoordeling!