Bospark Bakel, kabouterbos

Faciliteiten
Gratis
Kinderwandelpad
Gratis parkeren
Horeca
Rolstoelvriendelijk
Honden toegestaan
Openingstijden
Altijd geopend

(De openingstijden kunnen afwijken, zie de eigen website voor de actuele openingstijden)
Prijzen
Alle leeftijden Gratis
ParkerenGratis

(De prijzen kunnen afwijken, zie de eigen website voor de actuele prijzen)
Geschikte leeftijden
0 - 4 jaar
4 - 8 jaar
Contact
Roessel 3
5761 RP
Bakel (Gemert-Bakel)
Noord-Brabant
Nederland
Play Video

In Bospark Bakel is van alles te beleven! Het hoogte punt voor de kleine kinderen is zeker het Kabouterbos! Hier hoef je geen kabouters te zoeken maar hier kijken de kinderen gegarandeerd hun ogen uit! Overal waar je kan kijken staan allemaal verschillende kabouters. Neem een kijkje in het kabouter klushuis, loop over het bruggetje heen, luister naar de fluitende kabouters, maak een super grappige foto van jezelf als een kabouter, rinkel aan de bel en kijk vooral je ogen uit! Kijk en luister goed want misschien kom je Kabouter Kwebbel ook nog tegen!

Heb je alle kabouters bekeken? Dan kun je ook nog een kijkje nemen in de vlindertuin. Ga op bezoek bij de ganzen en herten en vergeet vooral niet een bezoekje te nemen bij de miniatuurtrein! Natuurlijk kun je ook heerlijk wandelen in dit super mooi bospark!

Het kabouterbos is te bereiken door middel van een goed verhard pad dus kom je met een wandelwagen of een rolstoel dan is dit dus geen enkel probleem!

In de Gasterij van Sint Jozefsheil kun je tegen heel schappelijke prijzen iets kunt drinken kopen en gebruik maken van het toilet.

Grappig aangelegd kabouterbos ook goed voor rolstoel

Rated 5 out of 5
25 oktober, 2020

Mooi kabouterbos goed te doen met rolstoel of buggy en ook leuke vlindertuintje bij in de zomer en leuke mini trein om naar te kijken

Karin
1
┬ę 2020 KinderSpeelPret