Kinderboerderij Hagerhof

Faciliteiten
Gratis
Horeca
Kinderfeestjes
Rolstoelvriendelijk
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-19:00
Donderdag10:00-19:00
Vrijdag10:00-19:00
Zaterdag10:00-19:00
Zondag  10:00-19:00
De keuken is op dinsdag
geopend tot 16.30 uur. De keuken is van woensdag tot en met zondag
geopend tot 18.30 uur.

(De openingstijden kunnen afwijken, zie de eigen website voor de actuele openingstijden)
Prijzen
Alle leeftijdenGratis
Om de kinderboerderij voor iedereen toegankelijk te laten, wordt er geen verplichte entree geheven. Daarom vragen ze om een vrijwillige bijdrage.

(De prijzen kunnen afwijken, zie de eigen website voor de actuele prijzen)
Geschikte leeftijden
0 - 4 jaar
4 - 8 jaar
8 - 12 jaar
Contact
Hagerlei 1
5912 PP
Venlo
Limburg
Nederland
Play Video

Kinderboerderij Hagerhof in Venlo is een geweldige omgeving voor jong en oud om te ontspannen. Er zijn koeien, vogels, konijnen, varkens, geiten en talloze andere dieren. Ze staan te trappelen om gevoerd en geaaid te worden. Naast allerlei recreatieve activiteiten verzorgt Kinderboerderij Hagerhof ook veel educatieve projecten. Je kan via de workshops en educatieve lessen op een speelse manier een heleboel leren over de natuur. Verder is er een kruidentuin, een bijenstal, een eendenvijver met wiebelbrug, een trollenhut, een échte kabouterboom, een wilgenhut en een speeltuin. Ook kun je bij Kinderboerderij Hagerhof komen knutselen met natuurlijke materialen.

Even pauze houden of de dag lekker afsluiten? Loop dan binnen in het restaurant voor een heerlijke pannenkoek, een boerenuitsmijter of een gezellige high-tea. Ze bieden plaats aan ruim 80 gasten. Met goed weer is het terras natuurlijk geopend en kun je ook buiten smikkelen en smullen terwijl de zon lekker schijnt. Hagerhof biedt tevens mogelijkheden voor feesten en partijen, diverse groepsactiviteiten, het vieren van kinderfeestjes of het huren van vergaderruimte.

Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste met een beoordeling!