Orchideeen Hoeve

Faciliteiten
Wifi
Gratis parkeren
Horeca
Kinderfeestjes
Babyvoorzieningen
Rolstoelvriendelijk
Honden toegestaan
Openingstijden
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag  10:00 - 18:00

(De openingstijden kunnen afwijken, zie de eigen website voor de actuele openingstijden)
Prijzen
0 t/m 3 jaarGratis
4 t/m 12 jaar€ 8,50
Volwassenen€ 14,50
Senioren (65+)€ 13,50
ParkerenGratis

(De prijzen kunnen afwijken, zie de eigen website voor de actuele prijzen)
Geschikte leeftijden
0 - 4 jaar
4 - 8 jaar
8 - 12 jaar
12+ jaar
Contact
Oosterringweg 34
8315 PV
Luttelgeest (Noordoostpolder)
Flevoland
Nederland
Play Video

Met vertrouwen op het eigen kompas of aan de hand van de spannende speurtocht mogen de kids zelf op ontdekkingstocht over junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen. Onderweg maken de kinderen kennis met allerlei dieren en planten. Durven ze de clowneske lori’s te voeren in de Lorituin? Of fladderen ze liever mee met duizenden vlinders in de grootste vlindertuin van Europa? En schrik niet als ze zomaar oog in oog staan met voorbij roetsjende aapjes, vleesetende planten of overstekende schildpadden.

Geheel overdekte speeltuin

Zijn de ravotters gek op avontuur en niet bang voor natte voeten? Laat ze dan een sprintje trekken naar het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs! Een geheel overdekte speeltuin van maar liefst 1.000 vierkante meter voor echte waaghalzen die niet bang zijn voor avontuur, spanning en sensatie!

Sla in de overdekte speeltuin van de Orchideeën Hoeve woeste bladeren van je af en baan je een weg over moerasachtige gronden dwars door de tropen. Pomp water uit de grond en vervoer zand over de zandvlakte. Paradeer over de boomkronen en vermijd kabbelende beekjes door aan een liaan te zwaaien, te kruipen door duistere tunnels of te grijpen naar hangende takken. Schrik niet als je onderweg een grommende beer of een loslopende tijger tegenkomt… De speeltuin van de Orchideeën Hoeve is voor echte waaghalzen die niet bang zijn voor natte voeten, spanning en sensatie! In de speeltuin is speelplezier voor alle kinderleeftijden. Speciaal voor ouders en/of begeleiders is een koffiehoek met zitplekken ingericht. 

De Orchideeën Hoeve is een geheel overdekt dagje weg en daarmee niet afhankelijk van de weersomstandigheden. De jungletuinen van de Orchideeën Hoeve lenen zich ook perfect voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste met een beoordeling!